PROJEKT

PROJEKT

2020-2021

Våra aktuella projekt:

Vi har fått en förfrågan om ett bryggverk på 5000 Liter, så nu har vi även priser för 4000, 2000 liter mm. I denna förfrågan ingår även jästankar med en storlek av 10 000 liter effektiv volym. vi hoppas att det blir affär av detta.

Ulricehamn 2021-08-13/14/15/16


Äntligen var det dags att ta emot beställningen till Lakeside Brewery i Ulricehamn, drygt ett år efter första leveransen. Denna gången var det dags för ett bryggver, med tillbehör och 2 st 500 liters jästankar. De 4 existerade jästankarna flyttades, kylagregatet flyttades för att allt skulle få plats. Med lite hjälp så gick allt bra. Kenneth och Niklas från Brewtec AB kom för att fixa rördragning, el och mycket mer.

Nu är allt på plats och det är dags för en provbryggning, Jimmy Källvik tillverkar god öl redan, så nu blir det mer av den varan.

Sigtuna 2021-04-12

Nu har det varit tyst från oss en längre tid, men snart kommer vi att göra en uppfrächning av denna sidan och desss innehåll, vi hoppas att det kommer att bli mer intressant för er efter vi gjort dessa ändringar.

Sigtuna 21-03-10

Nu har vi börjat titta på lite produkter till ett företag i norra Sverige, detta är spännande då det handlar till viss del om nya maskiner för vår del. Det ställer även krav på andra material och materialegenskaper än vad vi jobbat med tidigare.

En rolig utmaning!!


Sigtuna 21-03-08

Vi har fått förfrågan om en komplettering av ett bryggeri i Småland. Detta är ett spännande projekt som just nu är inne i sin mest intensiva fas med planering och orderläggning.

Sigtuna 21-02-05

I dag sålde vi 250 L tanken till ett bryggeri i mellansverige, jag hann inte lägga ut den till försäljning innan ett bryggeri såg sin chance att göra ett klipp.

Sigtuna 2021-02-01

Nu har vi lagt en order för ytterligare en 4+4 mottrycksfyllare. Denna skall levereras till Göterborgs trakten i vår.


Sigtuna 2021-01-28

Nu efter flera veckor har vi släppt trycket i tanken. och till min stora glädje höll den trycket till 100%. 

Nu kommer snart denna 250 liters tanken att vara till salu, och detta till ett riktigt bra pris!!

Tekniskt är tanken 100% OK. Men den har fula svetsar vid rörgenomgångar i yttre höljet. Detta får betraktas som skönhetsfel, men passar kanske inte i ett "visnings bryggeri".

2020-12-31 Ett av årets sista jobb!!


Vi gör en provtryckning av en 250 L tank, provtryckningen görs i 48 timmar för att upptäcka eventuella problem. Detta är gjort tidigare i fabriken, men för säkerhets skull, (ursäkta röran i verkstaden).

Tanken skall senare levereras till en kund som beställt denna och lite fler artiklar.


Till vänster i bilden syns även en värmeväxlare, denna kommer snart att läggas ut i vår Web Shop.

I december skall vi leverera  2 st 4+4 flaskfyllare, en till Gotland och en till Finland. Dessa flaskfyllare har vi modifierat arbetsbordet på, så att maskinen består av 3 sektioner, samt försedd med hjul. Vi har även gjort en del mindre förändringar för att bli lite smartare, och lättare att hantera.

Lakeside Brewery i Ulricehamn.

Vi har levererat och installerat 4 st 250 L fermenterings tankar, samt en kylanläggning. Tankarna är lite speciella eftersom dom har manluckan på sidan samt att dom är lägre än en standard 250L tank.

Snausarve på Gotland har köpt en Flaskfyllare av oss, en 4+4 mottrycksfyllare med kapsylering.

Kolla in Snausarve:

http://snausarve.nu/

2019

Småländskt bryggeri bygger ut

Vi har levererat några st 250 liters jästankar, CIP, Mottrycks flaskfyllare med kapsylering. Nästa steg som planeras är en utbyggnad med ett 500 Liters bryggverk till ett komplett bryggeri. Ritningarna är anpassade efter lokalen och dess förutsättningar.

Bryggeri Norr om Stockholm

Om och tillbyggnad av befintliga lokaler för att bli bryggeri.

Här har vi tagit fram en lösning som passar kundens önskemål, samt en produktionslinje som är anpassad efter lokalernas storlek och förutsättningar.

Förutom 2 stycken 1000 Liters jästankar, kommer 2-W Brewing att leverera kompletterande utrustning i form av ett 500 Liters bryggverk, värme och kylanläggning, CIP, flaskfyllare mm.

Montering samt uppstart kommer att utföras av en special tekniker från fabriken som producerat anläggningen.

Ytterligare ett Småländskt bryggeri

Till detta redan existerande bryggeri har vi leverarat 2 st 500 Liters tankar, samt en flaskfyllare för fyra flaskor med kapsylering.

Flera projekt är på gång, och mer information kommer efter hand som vi säkerställer dem, så håll koll här.